Regressionsterapi, tidsrejseterapi & Sjælerejser

Med denne metode fører vi dig tilbage til et tidligere liv, eller et mellemstadie mellem livene, for at rense dig for det du trækkes med, i det her liv.

Man kan sige, at det er almindelig hypnoterapi udført på din tidsforfader.

Nogle gange sker skiftet spontant  i den ordinære regressionsterapi, i det klienten ved tilbageførslen til barndommen, glider gennem lyset til før fødslen.

Metoden er almindelig anerkendt i hypnoterapien og en del af det pensum en veluddannet hypnoterapeut har med sig fra starten.

Regressionsterapi kaldes også sjælerejser eller tilbageføring til tidligere liv.

Det er behandling, hvor du med hypnotiske teknikker glider tilbage til tidligere liv eller et mellemstadie mellem livene.

Derved har vi muligheden for at finde og gøre op med et nutidigt problem ved at hjælpe/rense din “tidsforfader”.

Vi bruger denne teknik, når noget ikke rigtig kan løses med almindelig hypnotisk regression (Indre-barn teknik). Vi skal nemlig altid tilbage til der , hvor urproblemet du slås med, er opstået – også selvom det er flere liv siden.

Det er dog behandlingsmæssigt de samme redskaber vi bruger i begge former.

Vi bruger fra start Regressionsterapi, når vi eller patienten har en tydelig fornemmelse af, at der er noget, der stikker dybere.

Regressionsterapi og tidsrejser med hypnose har, i vores forståelse, rigtig meget tilfælles, men der er én afgørende forskel:

I regressionsarbejdet går man tilbage til tidligere liv, for at forandre tankemønstre eller fejlreaktioner i krop eller psyke i det nuværende liv.

Medens tidsrejser bunder i en nysgerrighed og en trang til at udforske og forstå sig selv.

Rejsen tilbage i tiden udføres altid med hypnotiske teknikker.

Selv om vi helst udfører regressionsterapi med et sigte om at helbrede og forbedre klientens liv, er du også velkommen hvis du, drevet af nysgerrighed på dig selv og dine liv, ønsker en tidsrejse ind i dig selv.

Vi er på området især inspireret af Michael Newton – men er for en stor del autodidakte, da området altid har været en naturlig del af vores uddannelse og arbejde som hypnoterapeuter.